четверг, 14 февраля 2013 г.

ситуація у сфері залізничних вантажних перевезень 2012

В грудн 2011 року «Укрзалзниця»

Голова Федерац роботодавцв Украни Дмитро Фрташ зазначив, що далог бзнесу  влади допомага виршувати системн проблеми та створювати нормальн умови ведення бзнесу. «Уряд повв себе як соцальний партнер  оперативно вдреагував на звернення бзнесу. Вд цього вигра вся крана», сказав Дмитро Фрташ.

«Розглянути питання щодо притягнення до вдповдальност осб, винних у прийнятт ршень, що призвели до значного зростання витрат на транспортування вантажв залзничним транспортом», вдзначаться у розпорядження уряду.

У розпорядженн вдзначаться, що повинна бути спрощена процедура укладання угод на транспортування вантажв залзницею та забезпечена можливсть х прямого укладання без залучення посередникв. Також Мннфраструктури та «Укрзалзниця» зобов язан опрацювати питання зменшення витрат вдправникв вантажв на оплату логстичних послуг, пов язаних з органзацю та забезпеченням перевезень, та не допустити вдчуження вагонв нвентарного парку залзниць.

КИ·В, 20 квтня 2012 року. Уряд задовольнив вимоги Федерац роботодавцв щодо врегулювання ситуац з необAрунтованим удорожчанням залзничних перевезень. В розпорядженн «Про заходи з урегулювання ситуац з органзацю залзничних вантажних перевезень» уряд пдтримав позицю Федераця роботодавцв Украни  доручив Мнстерству нфраструктури та Державнй адмнстрац залзничного транспорту («Укрзалзниц») не допустити зростання витрат пдпримств на транспортування вантажв.

Дата публкац | Автор

Уряд задовольнив вимоги бзнесу щодо врегулювання питання вартост вантажних перевезень залзницею

Уряд задовольнив вимоги бзнесу щодо врегулювання питання вартост вантажних перевезень залзницею | Федераця роботодавцв Украни

Комментариев нет:

Отправить комментарий